si femeile se pricep la fotbal ... si nu numai ...

Mai sunt si jurnaliste sportive care stiu meserie.

luni, 11 mai 2009

Unde sa te mai ascunzi de pitipoance si manelisti ???

Nu mai suport Capitala!!! Vreau sa plec urgent in vacanta intr-un oras frumos ( de afara, of course) !!! Nu mai stiu unde naiba sa ma mai ascund de pitipoance, de tarlani cu gulere ridicate, cu decapotabile si manele date la maxim... In Dorobanti e exclus sa mai calc vreodata in aceasta viata... Ieri am descoperit insa un loc chiar dragut, terasa de la Hotel Radisson (fostul Bucuresti), pe Calea Victoriei. Multi expati, fostul ministu al Sanatatii, Eugen Nicolaescu... La un moment dat si-a facut insa aparitia o masina de Constanta, plina "ochi" cu gaozari cu gulere ridicate. Nu mai pot!!! Unde sa ma mai ascund??? Ca si cand toate astea nu ar fi fost de ajuns, a mai aparut si cineva care mi-a stricat seara...


Menorca


Barcelona




Valencia

Madrid



Lisabona


2 comentarii:

  1. bonjour Cristina iti propun o vacanta in orasul cel mai frumos din lume ,( fara manelisti si pitipoance ) aici nu mai e nevoie sa te ascunzi te poti relaxa pe terasa restaurantului Fouquet's de pe Champ-Elysées (www.flickr.com/photos/30141703@N04 gasesti citeva foto cu restaurantul in interior biensiur)
    Pentru a beneficia de oferta lasami mesaj pe Email : dtt_07@yahoo.fr sau myspace.com/dtt_07

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, esti dragut, dar am o experienta foarte proasta cu francezii...prefer oricand Spania sau Portugalia. Ador caldura, marea, oceanul si oamenii de acolo.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.