si femeile se pricep la fotbal ... si nu numai ...

Mai sunt si jurnaliste sportive care stiu meserie.

joi, 20 august 2009

Vi-l mai amintiti pe Flavius Stoican?


Eu l-am vazut astazi, am facut un interviu... E antrenor la Minerul Mehedinti in Liga a III a. Nu o sa fie diseara la meci in Groapa sa-si sustina fostii colegi, dar mi-a spus ca a vorbit cu ei si erau foarte optimisti... Am vorbit si de Bonetti... cica jucatorii il plac, lucreaza mult tactic. Hai ca mai mult nu va dezvalui... va anunt cand e emisiunea sa va uitati.

6 comentarii:

  1. De foarte bun augur optimismul. Cum era vorba aceea: indiferent de rezultat / dinamo este... în fine, nu despre asta este vorba.

    În ceea îl ce priveşte pe Stoican, trebuie să recunosc că era stresat rău de tot la interviu, cel puţin din ce se vede în poză. Cp veni vorba, mie când îmi iei un interviu? =))

    RăspundețiȘtergere
  2. E clar... esti un mare dinamovist. Ti se pare ca era stresat? Nu prea vad de ce pentru ca nu l-am intrebat nimic de viata sa extrasportiva de pe vremuri... nimic de actrite porno, etc. Am fost blanda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi nu-l vezi cum îşi frângea mâinile? Mai avea puţin şi îşi rupea degetele.

    RăspundețiȘtergere
  4. scrie mai des querida...cu un articol pe luna nu faci cariera in blogosfera :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ha ha ha. Da.... adevarul este ca imi doresc enorm o cariera in blogosfera... eu scriu cand am ceva de spus. Dar mai treci...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.