si femeile se pricep la fotbal ... si nu numai ...

Mai sunt si jurnaliste sportive care stiu meserie.

vineri, 9 octombrie 2009

Felicitari handbalistilor de la HCM si baietilor din echipa de sabie

Toate jurnalele de sport se deschid cu fotbal, desi echipa nationala merge in excursie in Serbia (sau ca sa-i felicite pe sarbi pentru calificarea la Cupa Mondiala), echipele de club care joaca in Europa League nu au fost in stare sa inscrie nici un gol etapa trecuta, iar suporterii sunt oglinda mizeriei care exista in Romania in acest sport... Abia la coada isi fac loc niste stiri despre baietii de la HCM Constanta (care au invins o mare forta in handbalul mondial si au "pus cu botul pe labe" un Cristiano Ronaldo al acestui sport), sau despre echipa de sabie, campioana mondiala, care a invins Italia. In aceste momente ma bucur ca nu sunt sclav pe plantatia Pro TV sau Antena 1 si nu trebuie sa ma aliniez acestei "politici", nu trebuie "sa-i dau limbi" lui Gigi, sa ma sterg de scuipatul lui Giovanni, sau sa ii spun lui Turcu cat de inalt si frumos este. Slava Domnului!

2 comentarii:

  1. asa deci.."sclav pe plantatia pro tv"...querida, publicul cere...televiziunile baga materiale in functie de ce vrea publicul, ca sa fie audienta mare, sa vina publicitate, sa fie bani...dar cred ca stii si tu asa..nu trebuie sa fii rautacioasa, e strict vorba de o afacere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu ai dreptate. Ma bucur doar ca nu sunt nevoita sa fac lucruri care imi repugna. Nu-ti vine uneori sa-i tragi un pumn in gura lui Gigi? Dar nu poti... V-ati impacat?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.