si femeile se pricep la fotbal ... si nu numai ...

Mai sunt si jurnaliste sportive care stiu meserie.

joi, 23 iulie 2009

Mare dreptate are Mircea Badea.... despre "japitele" de la GSP


Am fost la conferinta de presa a lui Gica Popescu de ieri si pot sa confirm ca era intr-adevar daramat de tot ceea ce s-a scris in presa despre el.... si mai ales de faptul ca acele informatii au ajuns in Spania... acolo unde a fost extrem de apreciat pe vremea cand era capitanul Barcelonei. Presa din Spania, care a preluat ceea ce au scris "japitele" de la GSP, l-a numit pe Gica Popescu SPION. Ma bucur insa ca a decis sa-i dea in judecata pe toti cei care i-au facut praf imaginea si atatia ani de munca. Sper sa le si ceara niste daune consistente pe care acesti "ziaristi" sa nu le poata plati, nici macar din salariile lor nesimtit de mari. Atat cei de la GSP cat si cei de la GSP TV au (pentru cei care nu stiu) niste lefuri astronomice si nejustificate. Un reporter GSP TV (adus de la TVR) are cam 3000-3500 de euro pe luna!!! De profesionalismul lor... nu mai vorbesc. Directorul (venit tot de la TVR) are nici mai mult nici mai putin decat 10000 de euro!!! Avand in vedere audientele minuscule ale postului, ma intreb cum si-or justifica astia lefurile???
PS A nu se intelege ca ma refer la toti cei care lucreaza la GSP sau GSP TV. Am si prieteni acolo si stiu ca exista exceptii ca peste tot, oameni care muncesc foarte mult si care nu castiga atat cat ar merita.



3 comentarii:

  1. Hai ca o dai in balarii total cu salariile . Daca il citezi pe badea deja e grava treaba :)) . Si de unde stii tu exact ce audiente au cei de la gsp ? , arata o sursa un grafic ceva sa vada omul ca ai ceva dovezi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum tu esti fan sexy Braileanca si Roxy Manelista, eu il admir pe Mircea Badea. Probleme??? Nu mai bine te uiti tu pe un site porno si te cari de pe aici? Lucrez de 9 ani in televiziune, deci stiu si salariile si audienele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am decis sa sterg comentariile pentru ca nu stii sa critici fara obscenitati. Pentru moment le-am inchis. Imi pare foarte rau pentru ceilalti cititori ai blog-ului. E atat de trist pentru tine fetita sa traiesti frustrata si obsedata de o alta femeie. Viata ta trebuie sa fie tare banala. Dar mai treci pe aici, sa vezi macar ce mai fac eu, cum ma mai distrez. Promit sa-ti povestesc si cum a fost in vacanta mea din Portugalia cand ma intorc. In alta ordine de idei, nu stii sa scrii romaneste. Esti demna de mila.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.