si femeile se pricep la fotbal ... si nu numai ...

Mai sunt si jurnaliste sportive care stiu meserie.

miercuri, 10 iunie 2009

Cand tarfele se fac doamne...



In tara noastra, in anii de dupa '89, e o moda sa uiti cine ai fost, de unde ai plecat, atunci cand te-ai "capatuit". Fostele muritoare de foame, prostituatele de altadata, ajunse in "lumea buna", maritate cu cate un idiot cu bani, subit sufera de amnezie totala. "Nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase". Ca ele vor sa uite, e de inteles... dar cum dracu' se face ca si noi, ceilalti, uitam? Toate Andreele, Dianele, Mihaelele, Cristinele sau Monicile, dansatoare la bara sau prostituate pana mai ieri.... s-au facut, si cu ajutorul nostru, doamne.




2 comentarii:

  1. nu stii ca asa se intampla? toate fostele dame de companie, dupa ce se marita, ajung doamne si comenteaza cu privire la viata particulara a altora. si eu sunt satula de ele pana peste cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma enerveaza groaznic ca presa tabloida (pe care personal o consider o mizerie) le face vedete. Pentru bani toti acesti ziaristi morti de foame uita sa mai scrie despre trecutul lor mizerabil, ba, mai mult, le si "spala" si le fac doamne onorabile.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.