si femeile se pricep la fotbal ... si nu numai ...

Mai sunt si jurnaliste sportive care stiu meserie.

vineri, 25 septembrie 2009

BCR Open Romania 2009

Miercuri, ora 15.30, pe TVRM sau http://www.tvrm.ro/, emisiunea "Performeri in arena" este dedicata turneului BCR Open Romania 2009. Interviuri cu Andrei Pavel, Tiriac, Nastase, Hanescu, Crivoi, Copil, dar si cu finalistul Juan Monaco si castigatorul Albert Montanes.


Castigatorul din acest an, spaniolul Albert Montanes


Finalistul Juan Monaco in interviu

Fostul tenisman Yannich Noah














duminică, 20 septembrie 2009

Fotografiile inseamna amintiri...

Petrecerea celei mai bune prietene, Simona.

La Institutul National de Medicina Sportiva cu Alexandra si Oty.

La Barcelona in 2004 cu Simona. Pana si statuile se indragostesc de romance... he he he

Tot cu Simona - Barcelona 2004.




Super distractie in Jack's

Ma refac cu greu dupa noaptea trecuta. Am fost in Jack's unde a iesit o super distractie. I-am ascultat live pe Bitman (nu a fost un recital, a fost ceva spontan) si pe Robert Turcescu. Aglomeratia a fost aceeasi si fumul (cam multicel)... dar parca nu le-am mai simtit. Toata lumea dansa si canta... E un loc in care merita oricand sa mergi.

joi, 17 septembrie 2009

Prostii mor de grija altora...

Aceasta postare este pentru o frustrata care imi viziteaza zilnic, sau poate chiar de zeci de ori pe zi blog-ul. Stiu exact cine este, dar nu am de gand s-o fac celebra pentru ca stiu ca asta este visul ei. Ce trist e sa nu ai viata personala si toata existenta ta sa fie ocupata de grija pentru o alta femeie (de care in mod cert esti obsedata). Uite ca desi te consider un zero, o sa-ti raspund la cateva din framantarile tale... i-am transmis salutari lui "Nica" Panduru (caci asa ii zice fostul lui coleg de echipa)... si nu felicitari (deci n-ai auzit bine desi erai aproape de noi si te-ai chinuit sa tragi cu urechea). Esti patetica!!! Cat priveste barbatii din viata mea.... desi probabil ca mori de curiozitate cine sunt sau au fost... o sa te las sa te tavalesti in chinuri. Te ingrijoreaza vad, nu doar viata mea personala ci si cea profesionala... stai linistita, sunt excelent unde sunt (stiu ca doare). Mai treci pe aici... chiar daca iti faci "sange rau".



duminică, 6 septembrie 2009

Altii n-au noroc de femei asa frumoase...

Am ajuns la concluzia ca romancele chiar sunt femei frumoase... dupa ce am vazut cat de urate sunt portughezele sau spaniolele (de exemplu). Pacat insa ca, pe cat sunt de frumoase, pe atat sunt de fraiere (nu-si cunosc valoarea). Poate si pentru ca "piata" e plina, ai nostri barbati nu mai dau doi bani pe ele... iar ele accepta orice. Romancele ar putea trece usor afara drept modele, actrite, sau prezentatoare tv. In timp ce portughezele (de exemplu) celebre si frumoase (considerate de ai lor), la noi n-ar face "o ceapa degerata". Va arat doar cateva dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete feminine din Portugalia:

Filipa Sabrosa - sotia fotbalistului Simao Sabrosa


Carolina Patrocinio - prezentatoare


Luciana Abreu - actrita, cantareata, iubita fotbalistului Djalo

Diana Chaves - model, iubita fotbalistului Cesar Peixoto

Merche Romero - prezentatoare, una din fostele iubite ale lui Cristiano Ronaldo